SMS Software

Finansijsko knjigovodstvo

Radite sve na jednom mestu, jer naše poslovno rešenje nudi potpuno automatizovano prikupljanje dokumentacije iz svih modula i knjiženje po željenjim modelima. Analizirajte poslovanje vašeg preduzeća do najsitnijih detalja uz pomoć našeg rešenja i unapredite poslovanje.

Robno-komercijalno poslovanje

Upoznajte se sa SMS Software rešenjem za robno poslovanje. Vodite Vašu veleprodaju, maloprodaju, magacin ili komision na najudobniji mogući način. Naše rešenje za robno poslovanje je potkrepljeno najrazličitijim izveštajima iz kojih možete saznati bilo koju informaciju vezanu za vaš lager.

Obračun zarada

Obračun zarada je rešenje prilagodljivo različitim tipovima firmi. Kada jednom podesite parametre Vašeg obračuna, kasnije možete vrlo lako i jednostavno raditi svaku sledeću isplatu. Program poseduje brojne funkcije, izveštaje i obrasce koje će olakšati posao Vašoj obračunskoj službi.

Blagajna i putni nalozi

Pratite troškove službenih putovanja Vaših zaposlenih u zemlji i inostranstvu. Akontacije i troškove možete isplaćivati preko blagajne ili direktno na tekuće račune zaposlenih. 

Agrarno poslovanje

Ukoliko se bavite otkupom i skladištenjem žitarica, SMS Software Vam nudi jedinstveno rešenje. Definišite uslove otkupa na način koji Vama odgovara. U kombinaciji sa našim rešenjem za robno-komercijalno poslovanje dobijate moćan sistem koji će unaprediti Vaše poslovanje

Fakturisanje usluga

Želite više od prostog memoranduma sa opisom i cenom usluge? Naše rešenje nudi specijalizovani modul za fakturisanje projekata, u kome možete da pratite razvoj i fakturišete usluge u etapama. Takođe tu je i modul za fakturisanje usluga transporta.