SMS Software

Pitanja i odgovoriDa li pružate podršku i šta ona obuhvata?

Na sve programe dajemo garanciju koja traje od 3 do 6 meseci od dana instalacije.

Garancija obuhvata besplatno uklanjanje svih uočenih nepravilnosti u radu programa, kao i besplatnu instalaciju novih verzija programa koje su rezultat zakonskih promena ili unapređenja određenih funkcija.

Tokom garancije, omogućene su i besplatne konsultacije putem emaila i telefona. Nakon isteka godinu dana, korisniku se nudi ugovor o paušalnom godišnjem održavanju koji mu omogućava da i dalje koristi sve nabrojane pogodnosti.

U slučaju da korisnik odluči da ne sklopi ugovor o održavanju, i dalje ima pravo da koristi program, s tim da se svaka eventualna intervencija posebno fakturiše

Koliko firmi mogu da vodim kroz program?

Ukoliko se odlučite za paket namenjen knjigovodstvenim agencijama, ne postoji ograničenje broja firmi.

Na koliko računara u isto vreme može da se radi?

To zavisi od kvaliteta mreže (servera, stanica, ostale opreme) na kojoj radite. U samim programima ne postoji ograničenje broja stanica.Trenutno, najveća mreža na kojoj rade naši programi ima 2 servera i 47 stanica.

Da li mi je potrebno predznanje rada na računaru?

Da! Ukoliko nikada ranije niste radili na računaru, programi za knjigovodstvo ne bi trebalo da budu stvar na kojoj ćete da se obučavate. Ukoliko ipak posedujete makar osnovni nivo znanja, korišćenje programa ćete sigurno savladati za nekoliko dana.

Da li mogu da isprobam programe?

Da, naravno. U svako doba možete zakazati prezentaciju u našim prostorijama ili kod nekog od naših klijenata, ukoliko želite da vidite programe u realnom radu nad stvarnim podacima.